Phobos 27                    - den som gir "stor-båt-følelse"

Båten er en forlenget versjon av Phobos 25, og leveres med ratt-styring som standard. Den har en liten badeplattform på hekken. Forlenget hekk gir også større fart; her har du drømmebåten!

Lekkert og smart design
En av grunnnene til å velge en ny båt som Phobos 27 er det estetiske. Båten har moderne linjer, god bredde og stor cockpit. Mest fascinerende er det forbausende volumet under dekk, og at båten har svingkjøl og -ror som kan vippes opp for å komme inntil på grunt vann inne ved land.

Eksklusiv innredning
Både lengden og bredden er godt utnyttet. Den er innredet med delikat, lys eik og eikefinèr som standard (mahogney variant er også tilgjengelig). Farge på puter og madrasser velger du selv. Alt er meget gjennomtenkt, det må det være for å gjøre en 27-foter så funksjonell.

Her finnes dobbel køye akterut (under cockpit), to køyer i forpiggen og to ekstra, gode køyer i den rommelige salongen. I byssa svinger man opp de deiligste retter. Det er skikkelig ståhøyde og bra med stueplass.
Som med alle Phobos- båter har den også eget bad med WC og håndvask.

En båt som ikke krever båtplass
Man trenger ikke å ha båtplass for å få glede av Phobos 27; den kan settes på tilhenger når den ikke er i bruk - takket være en den smarte senkekjølen. Dermed kan båten lagres på land og sjøsettes kun når du skal ut og seile.

Solid verft
Phobos turseilebåter bygges på et verft nær Krakow i Polen, som leverer ca. 50 båter pr. år til bl.a. charterselskaper og seilskoler. Phobos er derfor godt egnet til å brukes mye for å utnytte solen, sommeren og fjorden maksimalt.

Pris fra ca. 430.000,-                        Spesifikasjoner finner du i prislisten

Phobos 27

Phobos 27 har rattstyring

Phobos 27 er identisk med Phobos 25 bortsett fra at den har forlenget hekk med badeplattform - og den har rattstyring som standard

Phobos 27

 

Phobos 27