Phobos 25                   - båten med imponerende volum

Dette er en båt som vekker oppsikt med sitt unike, moderne design. Man får lyst til å ta målebånd for å sjekke om båten virkelig bare er 25 fot: den minner mer om en 30-foter. Her kan du bo godt om bord.

Lekkert med helt ny båt
En av grunnnene til å velge en ny båt som Phobos 25 er plassutnyttelsen og det estetiske. Den har nydelige linjer, god bredde og stor cockpit med åpen hekk. Senkbar svingkjøl og -ror gjør at du kommer inntil nesten over alt.

Eksklusiv innredning
Båten har et forbausende volum under dekk og viser at det går an å tenke nytt. Den er innredet med delikat, lys eik og eikefinèr som standard. Mahogney variant kan bestilles. Farge på puter og madrasser velger du selv. Alt er meget gjennomtenkt, det må det være for å gjøre en 25-foter så praktisk.

Her finnes dobbel køye akterut (under cockpit), to køyer i forpiggen og to ekstra, gode køye i salongen. I byssa svinger man opp de deiligste retter. Det er skikkelig ståhøyde og bra med stueplass. Som med alle Phobos- båter har den også eget bad med WC og håndvask. Her kan du bo godt om bord.

En båt som ikke krever båtplass
Man trenger ikke å ha båtplass for å få glede av Phobos 25; den kan settes på tilhenger når den ikke er i bruk - takket være en den smarte senkekjølen. Dermed kan båten lagres på land og sjøsettes kun når du skal ut og seile.

Du kan oppleve båten ved å bli med på et kurs i denne hos Oslo Seilskole.

Pris fra ca. 390.000,-                  Spesifikasjoner og prisliste

Phobos 25

Phobos 25 trailbar seilbåt

Også Phobos 25 kommer inntil på steder der andre ikke gjør det

Brosjyre Phobos 24

Phobos 25