Phobos 24                                    - utgående modell

Denne passer for deg som vil bruke mye tid på seiling og lite tid på vedlikehold. Båten egner seg for begynnere og erfarne seilere.

Denne modellen er perfekt for deg som vil ha en snerten og praktisk seilbåt tilgjengelig for dagsturer, weekendturer eller ferieseilas. Den egner seg for en familie på fem eller en vennegjeng på fire, men kan også seiles alene.

Flotte linjer og gode seileegenskaper
En av grunnnene til å velge en ny båt som Phobos 24 er det estetiske. Båten har fine, moderne linjer, med vertikal baug og åpen hekk. Senkbar finnekjøl, lett skrog og noe flatbunnet skrog gjør at den seiler meget godt.

Praktisk innredning
Både lengden og bredden er svært godt utnyttet. Båten er innredet med delikat, lys eik og eikefinèr som standard (mahogny variant er også tilgjengelig). Farge på puter og madrasser velger du selv. Alt er meget gjennomtenkt, det må det være for å sikre god komfort for 4-5 personer.

Her finnes dobbel køye akterut (under cockpit), to køyer i forpiggen og en ekstra, god køye i den trivelige salongen. I en nett bysse svinger man opp enkle men deilige retter. Det er grei takhøyde og bra med hyller/stueplass.
Som med alle Phobos- båter har den også eget bad med WC og håndvask.

En båt som ikke krever båtplass
Man trenger ikke å ha båtplass for å få glede av Phobos 24; den kan settes på tilhenger når den ikke er i bruk - takket være den smarte senkekjølen. Båten kan dermed tas med hjem etter bruk, eller du kan lett frakte den bort for vinteren eller sjøsette den hvor som helst i landet - eller utlandet.

Pris fra ca. 330.000,-              Spesifikasjoner og prisliste

Phobos 24 interiør

Phobos 24 trailbar seilbåt

Mangler du båtplass? Sett båten på henger når den ikke er i bruk.