Nyhet: Phobos 21                 - en rålekker liten turbåt

Phobos 21 er ideell for deg som vil ha en snerten og moderne seilbåt tilgjengelig for "koseturer" på fjorden. Den tar lite plass og kommer til over alt, og er perfekt for hyggelige weekend- og ferieturer.

Lekkert og smart design
To grunnner til å velge en ny båt som Phobos 21 er plassutnyttelsen og det estetiske. Båten har topp moderne linjer og meget praktisk innredning. Svingkjøl og lav vekt gjør at den er mobil og kan transporteres på tilhenger.

Eksklusiv innredning
Både lengden og bredden er godt utnyttet. Båten er innredet med delikat, lys eik og eikefinèr som standard (mahogny variant er tilgjengelig). Farge på puter og madrasser velger du selv. All innredning er meget gjennomtenkt; det må det være for å gjøre en 21-foter så praktisk og anvendelig.

Båten har to køyer akterut og to køyer i forpiggen. I den praktiske byssa svinger man opp de deiligste retter. Det er god takhøyde (1,7 m.) og bra med stueplass. Phobos 21 har et eget bad for WC og håndvask.

En båt som ikke krever båtplass
Man trenger ikke å ha båtplass for å eie en Phobos 21; den kan settes på tilhenger når den ikke er i bruk, takket være en den smarte senkekjølen. Dermed kan du ta med båten hjem og sjøsette den hver gang du skal seile.

Populære båter
Phobos turseilebåter bygges på et verft nær Krakow i Polen, som leverer ca. 50 båter pr. år til bl.a. forhandlere og charterselskaper.

Pris fra ca. 330.000,-        Se spesifikasjoner og priser

Phobos 27

Phobos 21 er liten men eksklusiv

Hvem skulle tro at dette er badet i en 21-foter?

Brosjyre, Phobos 21

Brosjyre