Om oss

Yacht Partner AS blir norsk agent for Phobos

Yacht Partner AS er et søsterselskap av Oslo Seilskole AS.

Daglig leder Gunnar Manseterbak Haldorsen har vært en ivrig seiler i 20 år, og har siden oppstarten i 2003 hatt et ønske om at flere av landets innbyggere skal få oppleve hvor flott det er å ha seiling som fritidsaktivitet.

Norge har en fantastisk kyst med vakre fjorder og nydelig skjærgård, og vi mener denne oppleves best om bord i en seilbåt. Med en seilbåt får man en spesiell nærkontakt med sjøen og elementene.

For å introdusere seiling for flere har vi lagt til rette for dette ved å tilby opplæring gjennom søsterselskap Oslo Seilskole. Etter å ha testet forskjellige modeller noen år har vi landet på at Phobos Yachts er båter som er meget gjennomtenkt, godt bygget og er godt egnet for seiling på fjorden. Og de er både prismessig og størrelsesmessig overkommelige for de fleste.

Fra motorbåt til seilbåt
Vi opplever at stadig fler går over fra motorbåt til seilbåt, fordi seiling er en rimeligere, mer miljøvennelig og mer aktiv, idyllisk og sosial form for båtliv.

Dalpl Yachts - et solid verft
Phobos turseilebåter bygges på et verft nær Krakow i Polen, som leverer ca. 50 båter pr. år til bl.a. charterselskaper og seilskoler. De startet i det små i 1998 med serivice og vedlikehold av andres båter. Den første båten ble bygget av driftsleder og eier Thomas Pavilon i 2003 sammen med hans far. Båten ble så godt mottatt at de ble fristet til å bygge en til. Det tok ikke lang tid før båtene ble kjent i Europa og bestillinger tikket inn. Verftet har nå vokst til å kunne levere 50 båter i året, og har ca. 20 ansatte.

Vi har pr. tiden en Phobos 21 som snart er klar for visning i Vestby etter avtale. Nye priser og betingelser vil komme etter at vår nye agent-status er etablert.

Phobos 21

Dalpol Yacht v/Thomas Pavilon. Verftet produserer alt selv,
unntatt seil og rigg.

Phobos 21

Daglig leder Gunnar M. Haldorsen ønsker at du skal få oppleve seiling som en givende aktivitet